Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 714 common:people_all_forms

Увага!!!! Інформація для учасників освітнього процесу!!!

Date: 28 січня 2021 о 08:33
135 views

«Які б не траплялися ситуації під час освітнього процесу, наші діти не повинні страждати», - це девіз, під яким працює адміністрація Пісківського ліцею.

Шановні батьки, дорогі наші діти та колеги-педагоги!

Для нас із вами настав такий час, коли майже щотижня перед усіма нами постають виклики, на які ми повинні реагувати, здавалося б, радикальними методами. Втім, це звернення — не про доцільність їхнього впливу на кризові ситуації, котрі, як ви бачите, виникають у галузі освіти. Це наш незмінний відкритий діалог з усіма вами. Адже адміністрація та трудовий колектив Пісківського ліцею вважає своїм першочерговим обов’язком незмінно бути «на зв’язку»,  активно комунікувати з усіма учасниками освітнього процесу в нашій громаді. Хоча би для того, щоб уникнути зайвих хвилювань та тривог, які впродовж останнього часу зосереджені довкола приналежності шкільного автобуса.

І якщо відповісти на це проблемне питання одним реченням, звучить воно так: наразі триває активне врегулювання усіх законних підстав та способів введення в експлуатацію цього транспортного засобу. Нюансів немало, і всі вони лежать в юридичній площині. Тож виконком ради Пісківської селищної ОТГ, відділ освіти та директори шкіл шукають оптимальні шляхи вирішення цієї ситуації.

Питання не в тому: чий автобус? А в тому, що зараз основна і спільна наша мета — докласти всіх зусиль, аби новий і комфортний транспортний засіб вийшов на шкільний маршрут і доправляв усіх дітей громади у заклади освіти. Усіх без винятку і незалежно від місця навчання.

Тому наголошуємо : «Наші діти не повинні страждати від кризових ситуацій. Працювати для їхньої користі й позитивного результату є головним завданням усіх керівників у громаді». Це спільна думка усього педагогічного колективу.

Зауважимо, що від 19 листопада 2020 року адміністрація Пісківського ліцею подала 5 клопотань до відділу освіти  Пісківської селищної ОТГ з метою пришвидшити введення автобуса «Еталон» на 32 посадкових місцях в експлуатацію (але, на разі, вони ще розглядаються).

Зважаючи на специфічні обставини щодо оформлення автобуса, наприкінці січня 2021 року нами були сформовані списки із учнів ліцею, вихованців дитячого садочка, педагогів та співробітників і подані до відділу освіту для розробки та затвердження маршруту.

Учителі та вихователі Пісківського ліцею щиро вболівають за те, аби усі наші вихованці врешті мали комфортні умови транспортування. І звертаються до батьків: поставитися до цієї затяжної ситуації із розумінням і терпінням; без конфліктів і провокацій дочекатися спільного рішення, яке було б прийнятним для всіх.

Нагадаємо, що через заборону експлуатації будівлі Пісківського ліцею усі наші вихованці перебувають на дистанційній формі навчання. І ми обіцяємо, що зробимо (і вже робимо!) все від нас залежне, аби нові умови здобуття загальної освіти були не лише результативними і повноцінними, але й посприяли вихованню самостійності, обізнаності наших учнів у сфері інформаційних технологій та вивели їх на новий етап засвоєння знань та навичок, необхідних для подальшого розвитку та здобуття спеціальних фахових компетенцій. Так, світ змінюється. Динамічно і часом занадто стресово. І усі ми це відчуваємо. Тож давайте підтримувати одне одного, допомагати і ставитися до усіх викликів як таких, що дають нам нові можливості для розвитку, і несуть у собі очевидні плюси та переваги.

Зберігаймо оптимізм, хороший настрій і бережімо своє здоров’я. Для он-лайн освіти воно також потрібне. Із доброю надією та найкращими побажаннями ми говоримо вам «До зустрічі!».

З повагою та готовністю взаємодіяти, адміністрація та педагогічний колектив Пісківського ліцею

Comments:
Only authorized users can leave comments.